Повідомлено про підозру молодикам, які у стані алкогольного сп’яніння хуліганили в електропотязі

Так, 12 лютого, троє молодиків, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в електропотязі сполученням Миронівка – Фастів на перегоні “Лютарський-Ольшаниця”, вчинили грубе порушення громадського порядку. Зокрема, почали стукати ногами в двері до кабіни машиніста, намагаючись проникнути до середини, висловлювались, при цьому, нецензурною лексикою та погрожували застосувати  насильство.

Стрілець воєнізованої охорони на залізно-дорожній станції Миронівка, який в цей час перебував у кабіні машиніста даного електропотяга, увійшов в середину вагона, та з метою припинити хуліганські дії зробив зауваження групі осіб щодо їх зухвалої поведінки.

Працівнику охорони, все-таки, довелось здійснити один попереджувальний постріл в гору, на який останні не відреагували, та чотири постріли в сторону злочинців, заподіявши їм тілесні ушкодження та змусивши останніх припинити свої злочинні дії.

Молодикам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство), судом до останніх застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

За вчинене чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...