Повідомлено про підозру мукачівцю, який спричинив тілесні ушкодження поліцейському

Слідчі Мукачівського відділу розпочали слідство за фактом умисного заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень у зв`язку з виконанням ним службових обов`язків.

Сьогодні, 19 грудня, 32-річному мукачівцю повідомили про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов’язків, тобто за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Нет описания фото.

17 грудня, на підставі ухвали суду на проведення обшуку за місцем проживання мукачівця, поліцейські відділу прибули до приватного будинку фігуранта кримінального провадження.

При появі правоохоронців власник будинку сів у автомобіль та здійснив наїзд на поліцейського, який намагався зупинити його. Під час інциденту чоловік завдав працівникові кримінальної поліції Мукачівського відділу тілесні ушкодження, провізши його на капоті машини. Однак, намагаючись уникнути відповідальності, він втік з місця пригоди.

Водночас за місцем проживання мукачівця правоохоронці провели санкціонований судом обшук. Під час процесуальних дій у помешканні чоловіка поліцейські виявили та вилучили шприц з білою кристалічною речовиною, ймовірно, «метамфетаміном», пакетик з його залишками та два згортки паперу з вмістом речовини рослинного походження, схожої на канабіс. Вилучене скеровано на експертизу.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...