Повідомлено про підозру валютному шахраю, у якого вилучили понад 7 мільйонів фальшивих гривень

Київською місцевою прокуратурою № 7 повідомлено про підозру 22-річному киянину, який вчинив замах на заволодіння чужим майном у великих розмірах шахрайським шляхом.

Встановлено, що молодик розмістив на сайті «miniaylo.finance.ua» оголошення про купівлю іноземної валюти, на яке відреагував потерпілий.

No photo description available.

Під час зустрічі в автомобілі підозрюваного потерпілий продемонстрував наявність 15 тисяч доларів США для обміну. Проте, коли шахрай передав йому гривні, чоловік виявив, що грошові купюри несправжні. У зв’язку із чим обмін не відбувся, а афериста затримали по гарячих слідах.

В результаті проведених обшуків за місцем проживання підозрюваного правоохоронці вилучили близько 7 мільйонів фальшивих грошей та устаткування для їх виготовлення.

За даним фактом зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15, ч.3 ст. 190 КК України.

Слідчі дії тривають. Наразі встановлюються особи можливих учасників злочину та аналогічні епізоди в інших районах столиці.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...