Правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував киянина

Зловмисник силою відібрав у потерпілого мобільний телефон і старт-годинник та втік. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Булаховського пограбували чоловіка. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Як розповів оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділу поліції №1 Святошинського управління поліції Ярослав Голуб, невідомий повалив перехожого на землю, кілька разів вдарив та відібрав у нього мобільний телефон та смарт-годинник:

«Ми провели необхідні оперативно-розшукові заходи та встановили особу і затримали правопорушника. При поверхневій перевірці у нього ми вилучили смарт-годинник потерпілого, а місцезнаходження його мобільного телефону ще встановлюємо. Зловмисником виявився 29-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини».

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...