Правоохоронці затримали «євробляхера», який скоїв у столиці смертельну ДТП і переховувався від поліції

Не впоравшись із керуванням, водій «Ауді» скоїв наїзд на електроопору на зупинці громадського транспорту. Внаслідок зіткнення загинув його пасажир та постраждала пенсіонерка, яка перебувала на зупинці.

Нагадаємо, автопригода трапилася близько 23 лютого 2019 року на вулиці Алма-Атинській Дніпровського району столиці.

Після вчинення дорожньо-транспортної пригоди водій «Ауді» з місця події втік. 25-річний пасажир, який перебував у цій машині, від отриманих травм помер у кареті «швидкої». Крім того, 73-річна пенсіонерка, яка стояла на зупинці громадського транспорту, отримала травми різного ступеню тяжкості.

Як розповів начальник відділу слідчого управління поліції Києва Анатолій Андросович, працівники поліції відразу почали оперативно-розшукові заходи, спрямовані на затримання водія:

«Ми відпрацювали кілька місць, у яких міг перебувати зловмисник. У результаті впродовж доби правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою».

За даним фактом слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

«Фігурантові загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років»,- додав Анатолій Андросович.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...