Правоохоронці затримали зловмисників за розбійний напад на киянина

Вночі двоє молодиків побили та забризкали очі киянина сльозогінним газом і, відібравши в нього цінні речі, втекли. Відкрито кримінальне провадження.

На лінію 102 надійшло повідомлення про розбій на вулиці Братиславській Деснянського району столиці. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Як розповів перший заступник начальника Деснянського управління поліції Олександр Косовський, 27-річний заявник надав опис нападників патрульним, які, відпрацьовуючи повідомлення, затримали двох молодиків:

«Це –17-річний киянин і 19-річний полтавчанин, який того дня приїхав до столиці. Близько півночі двоє товаришів попросили цигарку у перехожого на вулиці, а коли він відмовив – почали бити киянина. При цього 19-річний нападник застосував газовий балончик – і вони забрали з кишені потерпілого мобільний телефон, ключі від автівки та гроші».

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії та узгоджується проект підозри з Київською місцевою прокуратурою №3. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...