Розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганських дій на дорозі у центрі Києва

Правопорушник під час конфліктної ситуації на проїжджій частині накинувся на водія іншої автівки та розбив йому скло у машині. Наразі фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину: йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

Інцидент стався на проспекті Перемоги у Шевченківському районі. Водій «Jeep Grand Cherokee» почав провокувати конфлікт на дорозі та створювати аварійну ситуацію для водія іншої іномарки. Через декілька хвилин агресивний чоловік зупинився на червоний колір світлофора, підійшов до автомобіля «Hyundai», розбив водійське скло та намагався витягнути потерпілого із автівки та побити його. Після скоєного зловмисник сів до свого автомобіля та поїхав у невідомому напрямку.

Нет описания фото.

На місце події швидко прибули наряди патрульних та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції. Правоохоронці поспілкувались із потерпілим, який надав їм свої покази щодо даного інциденту.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, обувь и телефон

У свою чергу оперативники негайно розпочали пошуки підозрюваного. Вже за декілька хвилин їм вдалось відслідкувати рух його пересування за допомогою камер відеоспостереження «Безпечне місто», а відтак затримати фігуранта.

Зловмисником виявився киянин, 1976 року народження, котрий до цього часу у поле зору правоохоронців не потрапляв. Наразі йому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...