Сержанта Мукачівського прикордонного загону викрито на спробі надання неправомірної вигоди (фото)

4 листопада 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчим Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, спільно з відділом внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону УВВБ «Захід» задокументовано факт надання неправомірної вигоди старшиною ВПС «Яблунівка» Мукачівського прикордонного загону з метою підкупу старшого техніка вказаного відділу прикордонної служби. Наразі вирішується питання щодо повідомлення зазначеній особі про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України та обрання міри запобіжного заходу.

За даними слідства, кошти у розмірі 200 доларів США призначались за сприяння в переміщенні тютюнових виробів поза пунктом пропуску старшим техніком, шляхом використання свого службового становища у вигляді надання службової інформації про розміщення прикордонних нарядів на державному кордоні.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

You may also like...