Сімох осіб, підозрюваних у побитті поліцейського на Оболоні, взято під варту без права внесення застави

Зловмисникам повідомлено про підозри за посягання на життя працівника правоохоронного органу та розбійний напад. Правоохоронці продовжують проводити необхідні заходи для встановлення усіх учасників конфлікту.

Нагадаємо, подія трапилася в ніч з 24 на 25 липня в Оболонському районі столиці. Співробітник відділу кримінальної поліції Оболонського управління під час виконання службових обов’язків став свідком конфлікту між групою осіб. Намагаючись розборонити агресивних молодиків, поліцейський спершу зробив їм зауваження. Однак замість того, аби заспокоїтися, фігуранти напали на правоохоронця.

Оперативнику довелося застосувати травматичний пістолет – він вистрілив в повітря. Але хтось із юрби вдарив потерпілого пляшкою по голові, від чого той знепритомнів. Підозрювані, користуючись безпорадним станом поліцейського, забрали його речі та втекли.

На цей час сімох нападників встановлено, їм повідомлено про підозри за скоєння злочинів, передбачених ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Правоохоронці проводять необхідні заходи для встановлення інших учасників бійки. Потерпілий поліцейський нині перебуває на лікуванні.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...