Скеровано до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який зґвалтував жінку в столичному парку

30-річному уродженцю Запорізької області загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо: подія сталася восени у Дніпровському районі міста Києва. Тоді до поліції із заявою про зґвалтування в столичному парку звернулася киянка. При спілкуванні з працівниками поліції потерпіла та очевидці події надали детальний опис кривдника.

Нет описания фото.

Як розповіла слідчий Дніпровського управління поліції Альона Голенко, у ході відпрацювання отриманої інформації співробітники полку поліції особливого призначення № 1 встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«На даний час слідчі Дніпровського управління поліції завершили досудове розслідування за вказаним фактом і матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом скерували до суду», – додала Альона Голенко.

Фігуранту інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вказані дії йому загрожує до семи років позбавлення волі. До вироку суду обвинувачений перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...