Слідчого поліції Закарпаття підозрюють в отриманні неправомірної вигоди

Розпочато кримінальне провадження за фактом отримання неправомірної вигоди старшим слідчим обласного Слідчого управління. Поліцейського підозрюють у вимаганні хабара за непритягнення до кримінальної відповідальності фігуранта справи про збут наркотиків

У результаті спільної спецоперації представників Закарпатського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, прокуратури Закарпатської області та УСБУ Закарпаття вчора, 21 грудня, було викрито старшого слідчого Слідчого управління ГУНП в Закарпатській області за підозрою в отриманні ним неправомірної вигоди.

Працівника поліції підозрюють у вимаганні та отриманні ним грошових коштів від фігуранта кримінального провадження про незаконний збут наркотичних речовин.
У кабінеті слідчого в Слідчому управлінні ГУНП області вчора ввечері було проведено обшук.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (Вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою). Триває досудове розслідування у справі.

«Ми й надалі працюватимемо над очищенням рядів поліції від тих, хто ганьбить високе звання правоохоронця. Передовсім будемо притягати до відповідальності хабарників, незалежно від їхніх посад і звань. Перед Законом рівні усі», – наголосив начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...