Спецпризначенці затримали киянина, який упродовж доби скоїв десять крадіжок із автівок

Скориставшись тим, що транспортні засоби знаходилися на неохоронюваних стоянках, зловмисник вкрав комплектуючі. Правопорушнику оголосили про підозру, йому загрожує до п’яти років ув’язнення.

Вночі під час відпрацювання території Дарницького району столиці працівники полку поліції особливого призначення №1 помітили чоловіка, який перебував біля припаркованих автомобілів.

Як розповів заступник начальника Дарницького управління поліції Олексій Кабанченко, правоохоронці провели поверхневий огляд, у результаті якого виявили у нього ковпаки до коліс транспортних засобів:

«Провівши оперативно-розшукові заходи, працівники кримінальної поліції встановили, що зловмисник скоїв щонайменше десять крадіжок із машин: коли за діями ніхто не спостерігав, правопорушник викрадав деталі до автомобілів».

Затриманий – киянин, 1986 року народження, який раніше мав проблеми із законом за вчинення аналогічних злочинів. За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру, за такі дії йому загрожує до п’яти років позбавлення волі», – додав Олексій Кабанченко.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...