Співробітники столичної поліції затримали жінку за підозрою у вбивстві співмешканця

Під час розпиття алкогольних напоїв між ними виникла сварка, у ході якої зловмисниця схопила ніж та вдарила чоловіка в область грудної клітини. Від отриманого поранення потерпілий помер на місці. Розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Шевченківського управління поліції від медиків надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Марка Безручка виявили труп чоловіка з ножовим пораненням.

На адресу негайно прибули слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, кінологи зі службовими собаками, а також судово -медичний експерт.

«Ми встановили, що після вживання спиртного між цивільним подружжям виник конфлікт. У розпалі інциденту жінка ножем вдарила співмешканця, який від отриманих тілесних ушкоджень помер. Зловмисниця викликала на місце події медиків «швидкої», а по прибуттю правоохоронців розповіла їм, що нібито чоловік вже повернувся додому із ножовим пораненням. Однак, оперативники одразу запідозрили її у неправдивих свідченнях», – розповів старший слідчий Шевченківського управління поліції Азнавур Севян.

Невдовзі правопорушниця зізналася у скоєному злочині, після чого 61-річну киянку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Працівники поліції вилучили з помешкання ніж, який направили на експертне дослідження.

«Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Жінці повідомлено про підозру, тож наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі», – додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...