Столичні детективи повідомили іноземцю про підозру за пограбування киянки

Під час знайомства з відвідувачкою нічного клубу молодик взяв зі столу її мобільний телефон та спробував втекти. Однак на виході його затримала охорона закладу та викликала поліцію. У подальшому суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, яку у розмірі 20 000 гривень вніс його товариш.

До поліції зателефонував співробітник розважального закладу на вулиці Михайла Максимовича із повідомленням про те, що зупинив чоловіка, який пограбував відвідувачку. На адресу виїхали наряди патрульних і поліції охорони, а також слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Як розповів детектив Голосіївського управління поліції Віталій Кузьмич, на місці правоохоронці відпрацювали відео з камер спостереження, допитали свідків події, потерпілу та чоловіка, на якого вказали очевидці інциденту. Попередньо встановлено, що 23-річна місцева мешканка відпочивала у нічному клубі, де до неї під приводом знайомства підійшов молодик. Далі під час розмови він взяв зі столу її мобільний телефон і спробував втекти, але охорона закладу його зупинила та викликала поліцію.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий 29-річний громадянин іншої держави. Ми встановили, що на території України він перебуває без відповідних документів», – додав правоохоронець.

Іноземцю повідомлено про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 20 000 гривень, а відтак згодом відпустив під заставу, який його товариш вніс у повному обсязі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...