Столичні оперативники разом із колегами з Київщини затримали групу квартирників

Зловмисники шляхом підбору ключа проникли до оселі та викрали особисті речі мешканки Київської області. Сума завданих збитків становить близько тридцяти тисяч гривень. Розпочато кримінальне провадження.

У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку Дніпровського управління поліції, столичного главку та з оперативниками Київської області викрили та затримали трьох киян відразу після скоєння крадіжки із квартири у місті Бровари.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, під час затримання правоохоронці виявили у підозрюваних комплект відмичок для зламу різних видів дверних замків, рукавички, безліч ключів та інші докази їх злочинної діяльності:

«До складу групи входили двоє киян, 1990 років народження, один із них раніше судимий за аналогічний злочин, та 31-річна жінка, яка потрапляла у поле зору працівників поліції за зберігання наркотиків і крадіжку. У правопорушників вилучили викрадені із квартири речі, зокрема, ювелірні вироби, мобільний телефон, ноутбук, годинники та гроші».

Трьох зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Броварського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють затриманих правопорушників у вчиненні двох крадіжок із помешкань киян у Дніпровському районі столиці. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...