Столичні оперативники затримали двох автоугонщиків з евакуатором і кримінальним минулим (фото)

За допомогою евакуатора зловмисники заволоділи чужим транспортним засобом. Тепер їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Подія трапилася на проспекті Григоренка Дарницького району столиці. Зловмисники помітили автомобіль «Опель» та вирішили його вкрасти.

Як розповів заступник начальника Дарницького управління поліції – начальник кримінальної поліції Олексій Кабанченко, правопорушники скористалися послугами евакуатора та перевезли чужий транспортний засіб у інше місце:

«Проглянувши відео з камер спостереження «Безпечна столиця», ми встановили місцезнаходження зловмисників. Ними виявилися місцеві мешканці, які притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків».

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Правоохоронці перевіряють їх причетність до аналогічних правопорушень.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...