Столичні оперативники затримали хлопця, який побив та пограбував сусіда

У приміщенні гуртожитку нетверезий чоловік почав чіплятися до мешканця сусідньої кімнати, згодом вдарив його кілька разів по голові. Коли потерпілий втратив свідомість, правопорушник забрав його мобільний телефон.

Подія трапилася у приміщенні гуртожитку на вулиці Малогвардійській Солом’янського району столиці. До поліції надійшло повідомлення від 41-річного місцевого мешканця про те, що сусід його побив і забрав телефон.

В одній із кімнат гуртожитку правоохоронці знайшли побитого чоловіка. Потерпілий розповів працівникам поліції, що сусід у стані алкогольного сп’яніння кілька разів вдарив його по голові – і він втратив свідомість.

Як розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Солом’янського управління поліції Юрій Разумов, упродовж кількох хвилин правоохоронці затримали нападника на території гуртожитку:

«Ми встановили, що зловмисник – 19-річний уродженець Житомирської області, який раніше не мав проблем із законом. Під час поверхневого огляду слідчо-оперативна група знайшла у нього мобільний телефон потерпілого».

Розбійника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

«За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За вчинення кримінального правопорушення фігурантові загрожує до семи років позбавлення волі», – додав Юрій Разумов.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...