Столичні правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві рідного брата

Після спільного розпиття спиртних напоїв між братами виникла сварка, під час якої старший тричі вдарив молодшого ножем. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Мілютенка у Деснянському районі столиці чоловіка поранили ножем у живіт. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції та лікарі.

Прибувши на адресу, правоохоронці виявили на підлозі квартири тіло чоловіка з ножовими пораненнями живота, грудей та руки. Від отриманих травм 50 – річний киянин помер на місці.

Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські з’ясували, що загиблий проживав разом із братом та батьком. Того дня брати на вулиці вживали алкогольні напої. Молодший пішов додому першим, невдовзі за ним піднявся і старший. Останній, зайшовши у квартиру, побачив, як потерпілий б’є їхнього батька. Щоб захистити родича, затриманий взяв з кухонного стола ніж та почав вимагати, аби брат залишив батька у спокої. Однак натомість потерпілий накинувся на підозрюваного, і тоді фігурант тричі вдарив ножем опонента.

На місці події поліцейські провели необхідні слідчі дії: опитали свідків, вилучили знаряддя вбивства та інші речові докази. Затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України 55-річний місцевий мешканець зізнався у вбивстві рідного брата.

Фігуранту вже повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...