Столичний суд столиці виніс чоловіку вирок за пограбування в магазині

За скоєне наступні чотири роки та три місяці він проведе за ґратами.

До чергової частини Шевченківського управління поліції з повідомленням про злочин звернулась реалізатор крамниці на Львівській площі. На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Співробітники карного розшуку з’ясували, що зловмисник спочатку обирав товар, а потім сховав речі під куртку та пройшов повз касу, не заплативши. Коли дії правопорушника помітила продавчиня, чоловік почав тікати. Вже на вулиці його затримали перехожі, які почули крики жінки про допомогу.

Підозрюваним виявився безробітний мешканець Полтавської області, раніше судимий за майнові злочини. Обвинувачений у залі суду повністю визнав свою провину.

Вироком Шевченківського районного суду у місті Києві чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, засудили до чотирьох років позбавлення волі.

На підставі ст. 71 Кримінального кодексу України до призначеного покарання суд частково приєднав покарання, невідбуте за вироком Карлівського районного суду Полтавської області від 03.04.2015 року, та остаточно призначив до відбуття покарання у виді чотирьох років та трьох місяців позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...