Столичныі поліцейські затримали двох зловмисників, які вчинили розбійний напад

Правопорушники спочатку побили чоловіка, а коли відібрали у нього мобільний телефон, втекли. Нападників правоохоронці затримали неподалік від місця скоєння злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Святошинського управління поліції від місцевого жителя надійшло повідомлення, що на проспекті Леся Курбаса на нього напали двоє незнайомців та відібрали телефон. На виклик прибула слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події та опитала заявника. Також оперативники переглянули відео з камер спостереження.

Правоохоронцям потерпілий повідомив, що на вулиці двоє чоловіків накинулись на нього та почали бити, а коли він впав на землю, відібрали ґаджет і втекли. У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції упродовж години встановили місцезнаходження осіб, причетних до розбійного нападу.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились раніше не судимі уродженці Донецької області, 1982 та 1977 років народження. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили телефон, який їм не належить.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...