Судитимуть миколаївця, який позбавив життя двох людей біля райсуду

За належного процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області,  слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 52-річного жителя  м. Миколаєва, який позбавив життя подружжя біля райсуду.

За даними слідства 30 січня 2019 року, біля районного суду в Інгульському районі м. Миколаєва, місцевий житель смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя – жінку та чоловіка, жителів м. Одеса.

Зловмисник та його жертви були опонентами у справі, яка розглядалась у райсуді щодо боргових зобов’язань. Суд виніс рішення на користь подружжя. Коли учасники вийшли із будівлі суду, зловмисник дістав з машини вогнепальну зброю та здійснив кілька пострілів у чоловіка та жінку.

Дії зловмисника кваліфіковані за  п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне подвійне вбивство способом, небезпечним для життя багатьох осіб). За вчинене йому загрожує довічне позбавлення волі.

24 жовтня 2019 року обвинувальний акт скеровано до Ленінського районного суду м. Миколаєва  для розгляду справи по суті. Підготовче засідання призначено на 25 жовтня 2019 року.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

You may also like...