Трьом фігурантам кримінального провадження щодо неякісного харчування дітей повідомлено про підозру

Слідчі вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочину трьом фігурантам кримінального провадження щодо неякісного харчування дітей
2 березня, слідчими Слідчого управління ГУНП України в Миколаївській області у порядку, передбаченому Кримінальним процесуальним кодексам, на підставі зібраних доказів під процесуальним керівництвом прокуратури було повідомлено про підозру у скоєнні злочинів особам, відповідальним за неналежне харчування дітей в навчальних закладах.

Директор Комунального виробничого підприємства по організації харчування в навчальних закладах обґрунтовано підозрюється у службовій недбалості, тобто неналежному виконанні службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України.

Засновник та директор «Прод-Юг» обґрунтовано підозрюється у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Засновник та директор підприємства «Сонед» обґрунтовано підозрюється у незакінченому замаху на заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 191 КК України.

У зв’язку з тим, що місцеперебування вказаних осіб не встановлене, вони не виходять на зв’язок та не йдуть назустріч слідству, вручити підозри безпосередньо цим особам не вдалось, тому, згідно з вимогами КПК, їх було вручено за місцем реєстрації осіб (поставникам) та за місцем роботи (виконуючому обов’язки директора КОП). В порядку, передбаченому законодавствам, особам передані повістки на виклик до слідчого. Якщо у призначений час вони не з’являться, їх буде оголошено в розшук та поліцією будуть вжиті вичерпні заходи щодо встановлення їхнього місцезнаходження та примусового доставлено до суду для обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

You may also like...