У Борисполі розбійник зі шприцом вимагав пін-код від банківських карток

Напад стався на одній з вулиць міста Бориспіль. Близько 19 год. невідомий у медичній масці напав на 18-річну дівчину, відібрав у неї мобільний телефон, гроші та банківські картки. Потім, погрожуючи шприцом зі смертельною вакциною, дізнався їхній пін-код.

Щойно на спецлінію 102 надійшло повідомлення про напад, одразу на розшук зловмисника були орієнтовані наряди поліції. Заявниця описала прикмети нападника і вказала напрямок, куди він втік. Правоохоронці розшукували кремезного чоловіка у темному верхньому одязі та з капюшоном на голові.

Оперативники Бориспільський відділ поліції ГУНП в Київській області затримали зловмисника за «гарячим слідом» у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 32-річний уродженець Полтавщини, який тимчасово проживає у Києві і вже мав проблеми із законом.

Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього речові докази: шприц, ампули, медичну маску, гроші та інше майно, викрадене у дівчини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 ( Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до семи років.

Вирішується питання про оголошення підозри молодому чоловіку та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Триває слідство.

Поліція Київської області

You may also like...