У будинку екс-нардепа Богдана Дубневича проводять обшуки

Вранці 29 жовтня у с. Зубра, що біля Львова, розпочалися обшуки в будинку колишнього народного депутата Богдана Дубневича. Обшуки розпочалися близько 07:00.

Про це ZAXID.NET повідомило джерело у правоохоронних органах. Відомо також, що одночасно обшуки тривають ше у кількох будівлях, що належать Богдану Дубневичу.

У приватному будинку Богдана Дубневича проводять обшуки

Приватні будинки Богдана та Ярослава Дубневичів розташовані в с. Зубра біля Львова

У якій справі проводяться обшуки поки що невідомо. Офіційного підтвердження від правоохоронних органів поки немає. У прес-службі НАБУ повідомили ZAXID.NET, що інформація щодо цих слідчих дій уточнюється.

Особисті мобільні телефони Богдана Дубневича і його брата Ярослава Дубневича відключені.

Нагадаємо, 23 вересня керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов заявив про передачу правоохоронцям матеріалів на братів Дубневичів, що стосуються закупівлі анкерів за завищеними цінами. За словами Кравцова, лише за сім місяців 2019 року через закупівлю одного виду анкерів (елемент, що скріплює колії) «Укрзалізниця» зазнала більше 60 млн грн збитків. Ці звинувачення «Корпорації КРТ» братів Дубневичів заперечила.

Також генпрокурор дав дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності брата Богдана Дубневича нардепа Ярослава Дубневича. Йому хочуть оголосити підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). За версією слідства, Ярослав Дубневич зі спільниками заволодів 93,2 млн грн філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ«Укрзалізниця».

You may also like...