У Деснянському районі Києва громадяни затримали грабіжника

Під час руху автобуса зловмисник витягнув гаманець із сумки пасажирки та намагався втекти на зупинці. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею “Грабіж”.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про грабіж: свідки події затримали зловмисника та чекають на поліцію. На вулицю Драйзера виїхала слідчо-оперативна група для документування події.

Правоохоронці опитали потерпілу та очевидців. Встановлено, що під час руху маршрутного автобуса на зупинці невідомий витягнув із сумки 54-річної жінки гаманець із грішми та банківськими картками. Киянка почала кликати на допомогу, тож правопорушника затримали свідки та зателефонували у поліцію.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний уродженець Львівської області, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки та грабежі. Чоловік упродовж місяця перебував у розшуку за вчинення злочину на території Полтавській області.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції ГУНП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...