У Києві чоловік підпалив двері квартири екс-дружини, коли в помешканні перебували вона, її мати та 10-річний син

Патрульні евакуювали мешканців будинку, а двох дітей знімали з вікон за допомогою висотних драбин.

Підпал стався у будинку на вулиці Сержа Лифаря. Частина підпаленого помешкання, двері сусідньої квартири й коридор під’їзду вигоріли вщент, а пожежа розійшлася майже на весь 7 поверх.

На місце разом з рятувальниками оперативно прибули декілька екіпажів патрульної поліції.

Інспектори евакуювали мешканців будинку, адже задимлення розійшлося на 7, 8 та 9 поверхи і було настільки сильним, що люди не могли дихати. Поліцейські стукали у кожні двері, щоб люди якомога швидше покинули приміщення. Дітей з задимленого помешкання поліцейські виносили на руках.

Патрульні Марина Орешнік разом з Сергієм Іващенком по висотній драбині з балкона на 8 поверсі діставали 5-річну дівчинку, а патрульний Євгеній Косянчук спільно з рятувальниками знімав з вікна 7 поверху 12-річного хлопчика. Також з підпаленої квартири евакуювали жінку, її сина та матір.

На місці працювали лікарі швидкої, які надавали усю необхідну допомогу потерпілим, а також шпиталізували їх до лікарні.

Рятувальники загасили пожежу. Тим часом патрульні поліцейські оперативно встановили місце перебування чоловіка, який вчинив підпал й затримали його в одній з квартир на вулиці Закревського. Нині з ним працюють слідчі, які також встановлять усі обставини події.

Патрульна поліція України

You may also like...