У Києві чоловіка затримали за підозрою у вбивстві співмешканки

Причиною конфлікту між цивільним подружжям стали ревнощі. Під час сварки п’яний чоловік схопив ножа та вдарив жінку в груди. За вчинене йому загрожує до 15-ти років ув’язнення.

До поліції звернувся власник однієї зі станцій технічного обслуговування автомобілів у Подільському районі столиці: він повідомив дільничному офіцеру, що на території його СТО знаходиться мертва жінка.

За підозрою у вбивстві затримали її співмешканця. На місці події працювали слідчо-оперативні групи столичного главку та Подільського управління поліції, криміналісти, судово-медичні експерти.

Встановлено, що померла – 29-річна киянка. Протягом півроку вона жила на СТО разом зі своїм 34-річним співмешканцем – чоловік працював там сторожем. Того дня вони разом випивали. Через ревнощі між ними розпочалася сварка, під час якої зловмисник побив жінку та вдарив її ножем у груди. Коли зрозумів, що співмешканка померла, зателефонував власнику СТО та розповів, що накоїв.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Подільського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...