У Києві громадяни допомогли поліції затримати грабіжника, який після пограбування проковтнув прикрасу потерпілої (фото)

Зловмисник зірвав із шиї жінки прикрасу та відібрав у неї гаманець із грошима. Це побачили перехожі, наздогнали його та викликали поліцію. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Голосіївській. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група для документування злочину.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, поліцейські встановили, що до 73-річної жінки підбіг чоловік, зірвав із шиї ланцюжок, відібрав гаманець і почав бігти:

«Зловмисника зупинили небайдужі громадяни, які стали свідками злочину. Це – 26-річний житель Луганської області, раніше судимий за крадіжки. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Під час поверхневого огляду у чоловіка знайшли гаманець потерпілої. Згодом він зізнався поліцейським, що зірваний ланцюжок… проковтнув. Під час медогляду на рентген знімку затриманого лікарі виявили прикрасу.

You may also like...