У Києві «клофелінщику» з Сумщини повідомили про підозру за розбійний напад на жителя Кривого Рогу

Під час спільного відпочинку зловмисник підлив у напій потерпілого сильнодіючий лікарський препарат, від якого останній втратив свідомість. Скориставшись ситуацією, фігурант забрав у жертви цінні речі. Розпочато кримінальне провадження.

У ході відпрацювання території Центрального залізничного вокзалу співробітники кримінальної поліції помітили двох чоловіків, один із яких був без свідомості, а інший нишпорив у його кишенях. При появі правоохоронців підозрілий громадянин почав тікати, тож його одразу затримали. Іншого чоловіка з гострим отруєнням невідомою речовиною госпіталізували у лікарню.

На изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении

Начальник слідчого відділення відділу поліції на станціях залізничного транспорту Євген Баранюк розповів, що затриманим виявився 36-річний мешканець Сумської області:

«Ми встановили, що чоловік познайомився з потерпілим на вулиці та запропонував йому випити алкоголю у кафе, на що чоловік погодився. Під час спільного відпочинку чоловік підлив у напій нового знайомого сильнодіючий лікарський препарат, після чого останній втратив свідомість. Натомість, зловмисник скористався безпорадним станом жертви і забрав у нього ціні речі».

Наразі фігурантові оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. Також поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...