У Києві оперативники затримали чоловіка, який тяжко поранив перехожого

Потерпілого з проникаючим пораненням грудної клітини госпіталізували у лікарню. Фігурантові оголошено про підозру у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження.

До чергової частини Деснянського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що з проспекту Маяковського госпіталізували 30-річного чоловіка з проникаючим пораненням гострим предметом. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Нет описания фото.

Як розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Андрій Табала, у під’їзді багатоповерхівки між двома чоловіками виник словесний конфлікт, який переріс у бійку, внаслідок якого один вдарив іншого невстановленим гострим предметом у грудну клітину:

«По записах з камер відеоспостереження ми встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився 37-річний киянин, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Затриманий пройшов освідування в медичному закладі, результати якого вказали про наявність алкоголю в крові на момент вчинення злочину».

Слідчим відділом Деснянського управління поліції фігуранту оголошено про підозру у злочині, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...