У Києві оперативники затримали групу квартирників із Одеської області

У правопорушників вилучили викрадені речі, золоті вироби, гроші та відмички. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Шевченківського управління поліції зателефонував чоловік та повідомив, що до квартири сусіда на Проспекті Перемоги намагаються потрапити невідомі. За вказаною адресою черговий негайно направив слідчо-оперативну групу та співробітників карного розшуку.

Коли оперативники, які відпрацьовували територію, прибули на виклик, побачили, як один чоловік вистрибнув із вікна квартири, а інший виходив з помешкання. Обох зловмисників затримали із викраденими речами.

Співробітники карного розшуку під час спілкування із підозрюваними встановили, що у них є спільники. Дізнавшись місце їх можливого проживання, оперативники влаштували засідку – і за  кілька годин затримали ще двох чоловіків в орендованій квартирі на Проспекті Перемоги. На місце прибула слідчо-оперативна група та задокументувла злочин, а слідчі провели невідкладний обшук у помешканні фігурантів. У результаті у них виявили викрадений із помешкання киянина ноутбук.

Крадіями виявилися мешканці Одеської області, раніше судимі за скоєння квартирних крадіжок, грабежів та розбоїв.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення затриманим підозри та обрання їм міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...