У Києві оперативники затримали псевдомінера Хрещатика

Правопорушник у стані алкогольного сп’яніння повідомив про замінування будівлі на вулиці Хрещатик. Його затримали та розпочали кримінальне провадження.

Інцидент трапився у Шевченківському районі Києва. Близько півночі до поліції надійшло повідомлення про замінування об’єкта у центрі столиці.

На виклик негайно прибули профільні служби, які провели огляд приміщення та прилеглої території. У результаті перевірки небезпечних речовин та предметів не виявили.

Працівники карного розшуку Шевченківського управління поліції провели комплекс оперативних заходів та встановили власника мобільного телефону, з якого надійшло неправдиве повідомлення. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до відділку поліції для надання пояснень.

Зловмисником виявився 26-річний житель Одеської області, котрий зізнався правоохоронцям, що саме він здійснив анонімний дзвінок по спецлінії 102.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до 6-ти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

 

You may also like...