У Києві п’яний працівник СТО на авто клієнта потрапив у ДТП, тікаючи від поліції

Працівник СТО, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив проїхатися вночі на чужому легковику та, крім цього, порушив правила дорожнього руху.

Патрульні склали на правопорушника адміністративний протокол, машину доставили на арештмайданчик, а за незаконне заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали кримінальне провадження.

На изображении может находиться: один или несколько человек

До Голосіївського управління поліції від адміністратора СТО надійшло повідомлення про те, що вночі з парковки на вулиці Сумській викрали автомобіль. Заявник пояснив, що цей легковик клієнт залишив для виконання малярних робіт. На виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Після комплексу розшукових заходів правоохоронці знайшли автівку на арештмайданчику, куди її помістили співробітники патрульної поліції. Як з’ясувалося, 24-річний працівник СТО, який викрав транспорт, перебуваючи за кермом, порушив правила дорожнього руху, а на вимогу патрульних зупинити легковик – почав тікати.

Як розповів детектив Голосіївського управління поліції Ігор Дубровський, у ході переслідування на вулиці Васильківській правопорушник, не впоравшись із керуванням, зіткнувся з мікроавтобусом. Внаслідок події ніхто не постраждав, а поліцейські тим часом встановили, що водій легковика знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. Тож автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик, а на фігуранта склали адміністративні матеріали.

«Ми встановили, що нічний правопорушник, який тікав від патрульних – це співробітник станції технічного обслуговування. Скориставшись ключами, які знаходились всередині, він заволодів автівкою. Свої дії пояснює тим, що перебував напідпитку та вирішив «покататися» вулицями нічної столиці», – додав правоохоронець.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...