У Києві патрульні поліцейські затримали підозрюваних у вчиненні розбійного нападу

Зловмисники силою відібрали у чоловіка сумку та намагалися втекти від патрульної поліції. У правопорушників вилучили речові докази та рукавички з маскою. Розпочато кримінальне провадження.

До поліції на спецлінію 102 звернувся чоловік і розповів, що його побили двоє невідомих осіб та відібрали сумку з особистими документами і грошима. З місця події підозрювані втекли автомобілем «Опель».

Під час відпрацювання отриманого сигналу співробітники патрульної поліції помітили вказану іномарку на вулиці Дніпровська набережна. Після нетривалого переслідування транспортний засіб зупинили. Із машини вибігли чоловіки та почали бігти. Поліцейські наздоганяти зловмисників, а відтак затримали водія і двох пасажирів.

Під час огляду салону «Опеля» патрульні знайшли сумку заявника. На місці події слідчо-оперативна група провела поверхневий обшук підозрюваних та виявила у них викрадені гроші, а також рукавички та захисну маску. Потерпілий прямо вказав на затриманих.

Підозрюваними у правопорушенні виявилися кияни – 26-ти, 28-ми та 29-ти років. Чоловіки затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Одному зі зловмисників уже обрали міру запобіжного заходу у вигляді арешту.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10-ти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...