У Києві перехожі допомогли затримати зловмисника, який пограбував пасажира метро (типа фото)

За вчинене чоловіку загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Подія трапилася на станції метро «Дарниця». Зловмисник помітив чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, та вирішив скористатися його безпорадним станом.

Як розповів начальник відділу превенції управління поліції метрополітену Олександр Киричук, на платформі столичної підземки зловмисник вирвав із рук пасажира мобільний телефон:

«У момент, коли потерпілий намагався повернути свою річ, йому на допомогу прийшли пасажири метрополітену, які зупинили грабіжника та утримували його до прибуття поліцейських».

Правоохоронці встановили особу зловмисника, це – 27-річний уродженець Черкаської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурант затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За протиправні дії йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі», – додав Олександр Киричук.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...