У Києві перехожі затримали покидька, який із кулаками кинувся на дідуся і 2-річного хлопчика

Зловмисник вдарив дідуся, забрав його візок, пошкодив ним автомобіль і вдарив хлопчика, який пробігав поруч. Дитину та правопорушника, який, імовірно, перебував під дією препаратів, доставили в лікарню.

До чергової частини Святошинського управління поліції вчора ввечері надійшло повідомлення про неадекватні дії чоловіка на вулиці Тулузи.

Начальник Святошинського управління поліції Володимир Ткаченко розповів, що поліцейські переглянули відео з камер спостереження та поспілкувались зі свідками події:

«Чоловік вибіг оголеним із під’їзду і почав неадекватно себе поводити. Підбіг до дідуся, вдарив його та відібрав візок. Потім пошкодив ним автомобіль, припаркований поруч, і вдарив 2-річного хлопчика. У конфлікт втрутилися свідки події, затримали правопорушника та передали його поліцейським».

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його доставили до лікарні, де після проведеного аналізу встановили,  що він отруївся невідомою речовиною.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі», – додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...