У Києві поліцейські затримали «на гарячому» вокзального крадія

У залі очікування зловмисник викрав сумку з речами пасажирки. Його дії помітили працівники поліції та затримали із речовими доказами.

Під час відпрацювання території Центрального залізничного вокзалу наряд полку патрульної служби поліції особливого призначення «Київ» помітив чоловіка, який у залі очікування взяв із підвіконня сумку пасажирки і пішов. Правоохоронці негайно відреагували на подію та зупинили правопорушника.

Начальник відділу поліції на станції «Київ-Пасажирський» Андрій Степанов розповів, що у ході поверхневого огляду правоохоронці виявили у чоловіка чужу сумку із мобільним телефоном та банківськими картками. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Зловмисником виявився 28-річний житель Харківської області. Свої дії пояснив скрутним матеріальним становищем. Зараз перевіряється його причетність до скоєння аналогічних злочинів», – додав правоохоронець.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...