У Києві поліцейські затримали псевдомінера вантажівки

Зловмисник повідомив про замінування транспортного засобу на овочевому ринку в Деснянському районі столиці.

Встановлено, що рік тому чоловік притягувався до відповідальності за аналогічний злочин, тож за повторний “жарт” фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

На изображении может находиться: один или несколько человек и на улице

До Деснянського управління поліції надійшла інформація від невідомого про те, що на вулиці Електротехнічній замінована вантажівка. На адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група та фахівці профільних служб. Вони ретельно оглянули територію, але жодних підозрілих предметів чи речовин не виявили.
Поки працівники карного розшуку районного управління поліції встановлювали власника мобільного телефону, правопорушник зателефонував знову та повідомив про своє місцезнаходження.

Зловмисника затримав наряд патрульної поліції та доставив до територіального управління поліції. Ним виявився 46-річний іноземець, який довгий час мешкає в Україні. Правоохоронці встановили, що рік тому “мінер” вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину та суд обрав йому покарання у вигляді трьох років умовно.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

 

You may also like...