У Києві поліція затримала двох будівельників за побиття колег

Затриманим повідомлено про підозру у вчинені злочину. Їм загрожує до трьох років позбавлення волі.

До столичної поліції надійшло повідомлення про бійку між групою осіб біля будинку на вулиці Іжевській. На відпрацювання виклику прибув наряд патрульної поліції, який затримав двох учасників бійки, надав домедичну допомогу потерпілим та викликав слідчо-оперативну групу і лікарів «швидкої допомоги».

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, між чоловіками, які працюють на будівництві, виникла бійка. У результаті двох учасників інциденту з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували у лікарню, а 45-річного мешканця міста Черкаси та 34-річного киянина правоохоронці затримали на місці:

«Чоловіки прийшли до знайомих, які проживали у будівельному вагончику, але всередину їх не пустили. Тоді гості підпалили автомобільну шину, внаслідок чого сталося задимлення. Мешканці вагончику вийшли на вулицю, де й виникла словесна перепалка з бійкою. На даний час правопорушників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантам оголошено про підозру у вчиненні злочину. Їм загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...