У Києві правоохоронці викрили черговий бордель

У рамках кримінального провадження слідчі провели санкціоновані обшуки та вилучили речові докази – грошові кошти, банківські картки та мобільні телефони жінки-організатора та її сина, який виявився спільником. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми столичного главку поліції спільно з працівниками слідчого відділу Оболонського управління поліції та Київської місцевої прокуратури №5 у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, припинили дії групи осіб, члени якої організували діяльність з надання платних послуг сексуального характеру.

“Організатором виявилася жінка, яка розмістила низку оголошень у соціальній мережі Інтернет щодо надання дівчатами-повіями пікантних послуг. Для забезпечення сприятливих умов для заняття проституцією вона разом зі своїм сином винайняла кілька квартир у Києві”, – розповів т.в.о. начальника відділу управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у м. Києві Олексій Гаврилюк.

Після отримання заявки, так звані диспетчери, направляли дівчат до клієнтів з метою надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду в сумі від 800 до 1500 гривень за годину. Половину грошей, отриманих від клієнтів, повії віддавали сину організаторки, а решту – залишали собі.

У рамках кримінального провадження проведено чотири санкціоновані обшуки за адресами розташування місць розпусти. У результаті вилучено речові докази злочинної діяльності – грошові кошти, кредитні картки, мобільні телефони тощо. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...