У Києві правоохоронці викрили шахрая з купюрою 500 грн.

Аферист ошукав двох продавців, проте його затримали оперативники неподалік місця події. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що невідомий у магазині шахрайським шляхом заволодів грішми.

Правопорушника зупинили працівники оперативно-пошукового відділу кримінальної поліції на виході з кіоску та викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські попередньо встановили, що зловмисник заходив до магазинів і просив показати йому різноманітний товар. Обравши, він діставав 500 гривень для оплати, проте продовжуючи розмову, чоловік непомітно ховав кошти у рукав. Запевнивши продавця, що товар оплачений, отримував решту та йшов із магазину.

Шахраєм виявився 36-річний місцевий мешканець, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Чоловіка відпустили під особисте зобов’язання. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...