У Києві правоохоронці затримали двох закарпатських гастролерш, які обікрали жінку

Забравши гроші, зловмисниці намагалися покласти порожній гаманець у сумку, але власниця помітила їх і здійняла галас. Крики потерпілої почули правоохоронці, які негайно відреагували й затримали порушниць.

У переході до перону на Центральному залізничному вокзалі столиці дві незнайомки витягли із сумки жінки гаманець. Забравши гроші, спільниці намагались покласти його назад, але власниця помітила їх дії й здійняла галас.

На изображении может находиться: один или несколько человек и на улице

Як повідомив заступник начальника сектору кримінальної поліції на станціях залізничного транспорту Андрій Жувак, працівники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку столичної поліції почули крики потерпілої про допомогу та затримали правопорушниць на місці:

На изображении может находиться: один или несколько человек, на улице и текст

«Затриманими виявились мешканки Закарпатської області, 1998 та 2002 року народження. Одна з них перебуває у розшуку Шевченківським управлінням поліції за скоєння аналогічних злочинів».

За даним фактом слідчим відділом відділу поліції на станціях залізничного транспорту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранткам загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...