У Києві раніше судимий за вбивство чоловік ударом ножа смертельно поранив дружину

Між подружжям виник конфлікт у день народження чоловіка. Зловмисник у розпалі сварки вдарив жінку ножем у спину. Від отриманих травм вона померла.

Подія трапилася вночі на вулиці Лятошинського. До поліції надійшло повідомлення від мешканців Голосіївського району про те, що на вулиці чоловік вдарив ножем жінку.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, наряд патрульної поліції, кінологи зі службовою собакою та лікарі, які констатували смерть потерпілої.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, правоохоронці відразу почали відпрацьовувати територію, прилеглу до місця скоєння вбивства:

«Поліцейські проглянули відео з камер спостереження та поспілкувалися зі свідками трагедії. Ми встановили, що жінку під час сварки вдарив ножем її чоловік».

Зловмисника, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення вбивства, правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію зареєстрована до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Вирішується питання щодо внесення цього факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного вбивства.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

You may also like...