У Києві слідчі повідомили про підозру серійному крадію номерних знаків

Правоохоронці довели причетність зловмисника до п‘яти епізодів. Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

У ході профілактичного відпрацювання території Шевченківського району столиці на вулиці Печенізькій співробітники карного розшуку звернули увагу на підозрілого чоловіка. Поліцейські попросили чоловіка пред’явити документи, але він почав утікати.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

Як розповіла слідча Шевченківського управління поліції Водзяновська Вікторія, правоохоронці наздогнали його та затримали для надання пояснень:

«Ми з’ясували, що чоловік обирав дорогі автомобілі та знімав із них номерні знаки. За повернення викраденого він мав залишити на місці злочину відповідні записки, але не встиг, оскільки ми його затримали. Правопорушник, 1980 року народження, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайські дії».

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі довели його причетність до п’яти епізодів злочинної діяльності. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 38 тисяч гривень. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...