У Києві спецпризначенці затримали зловмисника за розбійний напад на жінку

Потерпіла поверталася додому, як раптом у під’їзді невідомі вдарили її по голові та забрали сумку з особистими речами. Одного з нападників правоохоронці затримали відразу, іншого – розшукують.

Близько півночі до чергової частини Солом’янського управління поліції звернулася місцева жителька з повідомленням, що у під’їзді будинку на проспекті Перемоги на неї напали двоє невідомих. На виклик негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Правоохоронці опитали потерпілу, яка надала опис правопорушників. У ході відпрацювання отриманої інформації працівники полку поліції особливого призначення №1 на одній із вулиць помітили чоловіка, схожого за прикметами.

Киянка впізнала нападника, якого затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 28-річний уродженець Запорізької області, який останнім часом мешкав у столиці та ніде не працював.

Слідчі Солом’янського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На даний час зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання іншого фігуранта для притягнення його до кримінальної відповідальності.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...