У Києві вчитель фізкультур затримав злодія, який викрав мобілки у школярів

Вчитель фізкультури спіймав зловмисника, який викрав у школярів два мобільні телефони, та тримав його до приїзду правоохоронців.

До Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про грабіж у школі на вулиці Лисківська. Директор навчального закладу повідомила, що вчитель фізкультури затримав хлопця, який у роздягальні спортзалу викрав два мобільні телефони учнів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група разом із представниками сектору ювенальної превенції.

Правоохоронці встановили, що зловмисник раніше вчився у цій школі, тому добре орієнтувався у будівлі. На занятті вчитель фізкультури помітив, як із роздягальні виходить невідомий, тож гукнув його, але той почав тікати. Педагог не розгубився та наздогнав незнайомця, про що сповістив керівника закладу.

У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали 19-річного киянина з речовими доказами. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. На чоловіка чекає покарання до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...