У Києві за квартирну крадіжку затримали уродженця Одещини

Зловмисник віджав вікно на третьому поверсі та проник в оселю, звідки викрав гроші та ювелірні вироби. Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Під час відпрацювання Дніпровського району оперативники столичного главку спільно із працівниками карного розшуку територіального управління поліції затримали чоловіка, який обікрав квартиру на бульварі Верховної Ради.

Начальник слідчого відділу Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник розповів, що молодик приїхав до будинку на автівці з іноземною реєстрацією. Далі заліз по водостічній трубі до квартири на третьому  поверсі, віджав вікно і таким чином потрапив у помешкання. Там він забрав цінні речі та намагався втекти на іномарці.

«Молодика затримали неподалік від місця злочину. Ним виявися 19-річний уродженець Одеської області, який приїхав у столицю для перереєстрації  транспортного засобу. Під час огляду транспортного засобу ми виявили крадені речі, знаряддя для вчинення злочину та рукавички», – додав Андрій Пасічник.

Юнака затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...