У Києві затримали групу зловмисниць, які на вокзалі обікрали іноземця

Жінки оточили потерпілого його та витягли з сумки цінні речі. Проте втекти їм завадили поліцейські, які перебували неподалік.

Під час відпрацювання території Центрального залізничного вокзалу співробітники карного розшуку помітили групу підозрілих жінок та вирішили перевірити у них документи.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Начальник сектору кримінальної полії відділу поліції на станціях залізничного транспорту Руслан Мангуш розповів, що під час спілкування з жінками до поліцейських підійшов чоловік та повідомив, що вказані особи його обікрали:

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и шляпа

«Під час поверхневого огляду у правопорушниць ми виявили чужі речі, які впізнав потерпілий. Він розповів, що приїхав до столиці на поїзді. У приміщенні вокзалу група незнайомих жінок оточила його та витягла з сумки гаманець з грошима і двома мобільними телефонами».

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Зловмисницями виявились мешканки Закарпатської області віком від 20 до 37 років. Відомо, що одна з них раніше судима за аналогічні злочини. Її затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до п’яти років позбавлення волі. Щодо інших чотирьох фігуранток вирішується питання стосовно їх процесуального статусу у кримінальному провадженні», – додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...