У Києві затримали іноземця за крадіжку з  автомобіля більше 40000 гривень

Скориставшись відсутністю власника, зловмисник проник у салон транспортного засобу через незачинені двері та забрав сумку з грошима. Тепер за скоєне йому загрожує до трьох років ув’язнення.

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку з машини на вулиці Зодчих. Інформацію про злочин негайно передали дільничним офіцерам поліції, які розпочали пошуки зловмисника.

Начальник слідчого відділу Святошинського управління поліції Богдан Замула розповів, що у ході відпрацювання злочину поліцейські переглянули відеозаписи з камер спостереження та опитали свідків події:

«Правопорушником виявився 50-річний громадянин іншої держави, він є підсудним за зберігання наркотиків. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також перевіряється його причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва».

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантові підозри та обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...