У Києві затримали крадія автомобільних номерів

Зловмисник діяв за схемою: залишав потерпілим записки із номером телефону, на який їм належало надіслати кошти. Правопорушника затримали оперативники. За скоєне фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До чергової частини Дніпровського управління поліції протягом тижня надходили звернення киян про крадіжки номерних знаків із транспортних засобів. Правоохоронці зареєстрували кожен факт і розпочали пошуки зловмисника.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, поліцейські встановили, що невідомий на лобовому склі автомобіля залишав записку із номером телефону, на який автовласник повинен був надіслати 350 гривень. Після отримання вказаної суми незнайомець повідомляв потерпілим місцезнаходження знаків.

«Ми проаналізували кожне правопорушення та з’ясували, що до злочину причетна одна і та ж особа. 30-річного крадія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік раніше судимий за аналогічні злочини», – зазначив начальник управління.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Правоохоронці перевіряють причетність киянина до аналогічних злочинів на території Дніпровського району та міста.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...